Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Janice

 

JaniceGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: Janice is geboren in januari 2019
Formaat:  Janice is ca. 50 cm hoog en weegt 17 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Nog niet bekend
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: sociaal, lief, vrolijk, aanhankelijk, slim, speels
Adoptiebijdrage: â‚¬ 295,-

 

Karakter:
Janice is een heerlijke jonge hond met bijbehorend karakter. Ze is speels en energiek en heel erg lief. Haar gastgezin noemt haar de perfecte hond...

Gedrag in huis:
Janice gedraagt zich binnenshuis goed maar zoals het een jonge hond betaamt mag ze graag ergens op liggen kauwen. Ze snapt daarbij nog niet helemaal wat wel en wat niet voor haar bekie bedoeld is. Als ze even alleen thuis moet zijn, wat ze prima kan, gaat ze daarom uit voorzorg even in de bench. Dat vindt ze geen probleem en gaat lekker slapen. Ze is zindelijk.

Janice houdt van mensen. Bezoek aan huis is geen probleem maar Janice kan bij sommige mensen erg op haar hoede zijn, alsof ze hen associeert met iets uit haar verleden. Haar gastgezin heeft nog nog niet kunnen ontdekken waar het precies aan ligt, het enige dat wel duidelijk is, is dat Janice erg bang is van kleine kinderen. In het gastgezin wonen twee kinderen; de oudste van twaalf kan ales met Janice doen, maar de zesjarige onloopt ze.

Met katten kan ze goed overweg. Ze reageert niet echt op ze. Verder vindt ze het heerlijk om lekker in de tuin te spelen. 

Gedrag buiten:
Haar neusje staat altijd aan. Hoewel haar oortjes prima werken, luistert Janice niet altijd even goed als haar neusje aan de grond zit. Natuurlijk is ze nog jong en het hoort een beetje bij haar leeftijd, maar we vermoeden wel enig jachtinstinct.

Met andere honden is ze sociaal, ze speelt graag maar is erg lomp in haar spel. Ze gaat graag mee wandelen en loopt netjes aan de riem. Ze reageert ontspannen op haar omgeving, raakt niet onder de indruk van drukte of verkeer. Helaas heeft Janice wel last van wagenziekte en geeft ze over tijdens een autorit.

Profiel adoptant:
Janice is een leuke, makkelijke hond die geen hele specifieke wensen heeft. We plaatsen haar alleen niet bij jonge kinderen. Voor Janice hopen we een fijne plek te vinden waar ze haar energie kwijt kan en waar een tuin is waarin ze zich mag uitleven.

Achtergrond:
Janice komt uit een gemeente-asiel in Roemenie waar circa 400 honden opgesloten zitten in kleine kennels. De honden zitten hier tot aan hun dood en sterven door ondervoeding, ziekte en stress. Janice is gelukkig veilig, ze verblijft nu bij een gastgezin in Oosterwolde.

Medische bijzonderheden:
Geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.