Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Evy

EvyGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd:
Evy is geboren in september 2017
Formaat:
Evy is 47 cm hoog en weegt nu nog 15 kilo
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, vriendelijk, aanhankelijk, speels, slim, sociaal, baasgericht
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 295,-

  

Karakter: Toen Evy, die in het gastgezin liefdevol Eefje wordt genoemd, in Nederland aankwam was ze erg mager. Nog steeds moet ze nog wel wat kilootjes aankomen maar ze is zich al aan het ontpoppen tot een prachtige hond waar je onmiskenbaar de Duitse Herder in herkent.

Evy is een lieve en aanhankelijke hond die erg blij is met de aandacht die ze krijgt. Ze vindt het fijn om te knuffelen. In het begin kijkt ze even de kat uit de boom en lijkt ze wat timide maar dat is snel over zodra ze je kent!  

In huis is ze rustig en ze is helemaal zindelijk. Ook kan ze prima eventjes alleen zijn, in het gastgezin hoeft ze niet in de bench. Ze lijkt wel wat waaks te zijn, ze reageert op de deurbel en gaat voor het raam staan als er buiten iets gebeurt. Maar bezoek is welkom, ze is vriendelijk en blij als er mensen op bezoek komen. Met de katten in huis gaat ze goed om, ze snuffelt en heeft interesse met een soort vriendelijke nieuwsgierigheid. Het gaat heel rustig en Evy is thuis een heel prettige, gemakkelijke hond.

Met andere honden is Evy sociaal, ze speelt graag met ze en is dan ook vaak zelf degene die uitdaagt tot een spel. Ook met hen is ze erg vriendelijk zonder over zich heen te laten lopen. 

Evy is een slimme hond die snel leert. Naar mensen toe stelt ze zich bijna onderdanig op en tussen honden is ze wat pittiger. Ze zou prima als enige hond geplaatst kunnen worden. Ze past heel goed bij mensen die het leuk vinden om wat met haar ondernemen of een gezellig gezin.

Achtergrond: Evy is hoogzwanger uit het asiel van Resita gehaald. Een gemeentelijke asiel is geen plek voor pasgeboren pups en zeker niet voor een aanstaande moeder. Evy heeft haar pups op een veilige plek gekregen, zij hebben inmiddels allemaal een thuis gevonden en nu was het dan eindelijk Evy's beurt! Ze is op 26 oktober 2019 aangekomen bij een gastgezin in Badhoevedorp.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.