Hulp voor de honden van Resita

Op 7 februari a.s. vertrekken we weer naar het grote gemeente-asiel van Resita om ter plaatse hulp te gaan bieden. Ondanks dat het winter is, komen er nog steeds zwangere honden aan in het asiel. Het is de meest slechte plek voor een hond om pups te krijgen. Alle honden hebben onze hulp hard nodig. We willen met een afgeladen bus vertrekken; vol met voer voor de honden en ook speciaal voer voor de pups. We zullen weer zoveel mogelijk honden proberen te helpen.

De foto's zijn recente foto’s van een paar honden die nu opgesloten zitten in buitenkennels. In totaal gaat het om zo'n 400 honden die de winter moeten zien te overleven. Daarom gaat ons team gaat op 7 februari opnieuw die kant op om te helpen. Daarnaast gaan ze er ook honden uithalen en onderbrengen bij een goede opvang in de buurt vanuit waar ze later naar Nederland kunnen komen. Maar dat lukt hen niet zonder uw hulp.

 

83552425 2884073628311825 4801852013354680320 nWilt u helpen?

Helpen met voer

U kunt helpen door voer te doneren. We hebben een inzamelpunt vlakbij Nijmegen, Amsterdam, Assen, Drachten, Groningen en Eindhoven. Wanneer u iets wilt meegeven, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een financiele bijdrage waarmee ons team in Roemenie voer kan kopen is ook heel welkom!

Sponsor een hondje

Natuurlijk willen we  graag zoveel mogelijk honden uit de ellende halen voordat het te laat is. We kunnen ze naar de opvang in Timisoare brengen. Daar worden ze liefdevol opgevangen door lokale rescuers en worden ze goed verzorgd. Die opvang zorgt ervoor dat de honden medisch nagekeken worden en een paspoortje krijgen. Daarna kunnen ze aan hun reis naar Nederland beginnen. Die opvang en zorg kost 35 euro per maand, per hond. Dus we zoeken sponsors voor een hondje op afstand! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mogen de honden op u blijven rekenen?

Meerdere malen per jaar reizen we naar Resita om te helpen. Tussendoor zorgen we ervoor dat er voldoende voer voor de honden is en dat de lokale rescuers hun goede werk kunnen blijven voortzetten. Maar dat kunnen we alleen met uw hulp. Mogen de honden van Resita op u blijven rekenen?

Voor 5 euro kunnen we een zak voer kopen, voor 35 euro kunnen we een hond een maand lang veilig stellen in een particuliere opvang in Roemenie. Elk bedrag, groot of klein, is dus heel welkom.

Doneren

Uw bijdrage is een enorme steun voor de honden. Maak uw donatie over op NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland o.v.v. Resita Winteractie. 

 

 

 

Eerdere acties