nieuws

Gered uit Resita….

Dit zijn de honden die door ons team uit de kennels zijn gehaald en naar een opvang in Timisoare hebben gebracht 🙂
Het zijn allemaal lieve honden, sommigen nog een beetje bang, maar dat komt wel goed. Schokkend: een zwanger herderachtig hondje. Ook al gezien tijdens ons vorige bezoek toen ze nog niet zwanger was….Een paar kleine hondjes die steeds werden gepakt door de groten in hun kennel… Een oud teefje dat alleen maar in haar hok lag…. Een witte teef die tijdens ons vorige bezoek nog los op het terrein liep, met alle pupjes die achter haar aan hobbelden en die nu opgehokt was…. schat van een hond. Een witte fluffy-teef, ook al gezien tijdens ons vorige bezoek, heel lief en vrolijk. En een reutje dat dodelijk vermoeid in slaap viel op een ander hondje… 9 grote geluksvogels die nu een kans krijgen Maar willen jullie ons alsjeblieft helpen met de opvangkosten? Want per hondje betalen we 35 euro p/m en alle hulp is echt supernodig! Iedere bijdrage is heel erg welkom op rekeningnummer NL66 RABO 0108573974 t.n.v. straydogs rescue nederland, graag o.v.v. opvang resita-honden. Alvast heel erg bedankt!!

En natuurlijk zoeken we gastgezinnen!