nieuws

Gedumpte pups….

 

Toen ons team een maand geleden het gemeente-asiel van Resita bezocht, hebben ze natuurlijk niet alleen stapels foto’s gemaakt. Want zoveel ellende gaat je niet in de koude kleren zitten en dan kun je niet anders dan proberen levens te redden. Dus ze hebben 5 volwassen honden gereserveerd (daarover binnenkort meer in een andere post) en ook deze pups in veiligheid gebracht die ergens op het terrein lagen….
Want zo’n asiel is niet keurig aangeharkt zoals in Nederland. Het is een groot terrein waar buiten de kennels ook heel veel honden los rondlopen. Die pups krijgen waar niemand naar om kijkt. Of waar pups gewoon gedumpt worden….
Deze 3 hebben in ieder geval ontzettend veel geluk gehad. Ze hebben hun nare start overleefd en ze zijn nu net in Nederland!!   Ze zijn bijna 5 maandjes oud en zoals op de foto’s te zien is, helemaal alive and kicking  En superleuk en sociaal en heel erg puppig   Rosa, Ruby en Belle 
Belle is al geadopteerd, maar voor de andere 2 zoeken we nog een thuis!
Als u belangstelling heeft, stuur dan een mail naar info@straydogsrescue.nl en dan krijgt u een intakeformulier.
De pups zijn natuurlijk volledig gevaccineerd etc maar nog niet gesteriliseerd. Dat zal straks alsnog moeten gebeuren en dat is ook onderdeel van het adoptiecontract (met een borg die u weer terug krijgt na de sterilisatie). Want we willen absoluut niet dat er met onze honden gefokt wordt; er zijn tenslotte al genoeg pups op de wereld! Via een dierenarts waar we mee samenwerken, kunnen ze overigens tegen gereduceerd tarief geholpen worden.