nieuws

Bezoek aan Roemenië!

A.s. zaterdag is het zover…. Dan gaat een deel van ons team opnieuw naar Roemenië! Dit keer richting Timisoara. Samen met de studenten van de Fotovakschool Amsterdam zal een bezoek worden gebracht aan het gemeente-asiel van Resita (zie onze vorige post) en ons team reist dan ook door naar Petru en zijn kettinghondjes.
De mensen die ons al langer volgen, zullen de foto’s van Resita wel herkennen… En dit zijn recente foto’s. Met nog steeds overvolle kennels…. :-( Gelukkig geen extreem magere honden meer, want het afgelopen jaar heeft een Duitse organisatie heel veel hulp kunnen organiseren. We staan nog steeds in nauw contact met hen en helpen incidenteel ook mee. Zo hebben we vorige maand 500 euro overgemaakt voor de komende sterilisatie-actie in de stad Resita. Want steriliseren is de enige manier om de ellende bij de wortel aan te pakken!
Ons team heeft besloten om met een transportbus naar Roemenië te reizen om zodoende voer mee te kunnen nemen. En inmiddels is al heel veel ingezameld! Maar wat we nog missen zijn middelen tegen wormen, vlooien en vooral ook teken (die in Roemenië vreselijke ziekten veroorzaken!). Het zou super zijn om dit mee te kunnen nemen of anders te kunnen kopen, want daar is echt behoefte aan! Zowel bij Petru als in Resita. En het voorkomt zoveel ellende….
Dus als u wilt helpen en u heeft nog iets liggen, dan mag dat voor vrijdag gestuurd worden naar Straydogs Rescue Nederland, Afwateringskanaal 12, 9939 TB Tjuchem. Maar natuurlijk is ook een financiële bijdrage heel erg welkom, want dan kopen we het gewoon. Ons rekeningnummer is NL66 RABO 0108573974, graag o.v.v. donatie Roemenie-reis.
Alvast heel erg bedankt!!
PS: en om misverstanden te voorkomen, natuurlijk wordt de reis zelf uit eigen portemonnee betaald.