nieuws

Gastgezinnen gezocht!

Omdat er nog zoveel honden in de ellende zitten, zijn we op zoek naar gastgezinnen! Een tijdelijke opvang tot aan de adoptie. Zodat adoptanten een hond hier in NL kunnen ontmoeten en de hond al wat gewend is aan een leven in een gezinssituatie. Want onze honden komen allemaal van de straat of uit een kennel en een gastgezin speelt een hele belangrijke rol in het hele proces van zwerf- naar huishond!
Dus als u ook zo geraakt wordt door het afschuwelijke leven van honden in Roemenië en u wilt helpen, wordt dan gastgezin!
We zeggen niet dat het altijd rozengeur en maneschijn is, want dat is het niet. De honden moeten van alles leren, zoals zindelijkheid, alleen-zijn en aan de riem lopen. Soms weten ze niet dat een vensterbank geen uitkijkpost is en een tafelpoot geen plaspaaltje….
Maar over het algemeen zijn honden niet dom en snappen ze de leefregels best snel  En het is altijd weer heel ontroerend om te zien dat zo’n zwervertje zich voor het eerst van zijn leven veilig en geliefd voelt. En dan uiteindelijk zijn eigen thuis vindt!
U hoeft niet bang te zijn dat het veel geld kost, want vanuit de stichting worden medische kosten vergoed en indien nodig kunnen we ook helpen met voerkosten. En natuurlijk ondersteunen we met de opvoeding. We hebben veel ervaring in ons team en een leuke opvanggroep.
Dus wilt u meer informatie, stuur ons dan een mail: info@straydogsrescue.nl

Help een handje, help een hondje!