nieuws

De reis naar Roemenië

Afgelopen weekend waren we in Roemenië om 3 honden weg te halen en ook om de honden van Ioana te bekijken, die ze daar in een particuliere opvang heeft (vaak al jarenlang). Maar toen we in het asiel waren om het zwarte hondje op te halen, hadden we een goed gesprek met de eigenaresse en ze vroeg ons om ook andere honden te bekijken en mogelijk te bemiddelen. Dus we hebben een rondje gemaakt in het asiel en de beelden zien jullie hier. Het was moeilijk om daar tussen te lopen, al die hoopvolle koppies…. En niet alle foto’s zijn goed gelukt, maar misschien is dit hun enige kans om zichtbaar te zijn…..
Vrijwel alle honden op deze foto’s zijn geschikt voor adoptie: lieve sociale honden die zo ontzettend graag weg willen….
De prachtige huskey, echt een schat van een hond! Het kleine zwarte hondje met spasmen, een overblijfsel van hondenziekte, zo triest…. een zwart/witte klittenbaal die door haar eigenaar gedumpt is, nog maar 1,5 jaar oud…. Ook een heel oud mager hondje, dat niet nog een winter zal overleven….
Jonge honden en oude zielen, die nog steeds hoop hebben op een eigen thuis. 
En dan natuurlijk de honden van Ioana: Huskalini, Katyfea, 3-poter Roger, Appa, Black Angel, Amor, Dodo, Nerra…. 
Het zou zo geweldig zijn om deze honden te kunnen helpen! Want ze hebben zo’n uitzichtloos bestaan in een kennel…. 
Dus mocht u meer info willen hebben over een hondje, laat het ons weten! 
En ook zijn we heel hard op zoek naar gastgezinnen! Wie geeft een hondje een kans?