nieuws

Muis.

Drie jaar geleden werd Muis samen met haar broertjes en zusjes letterlijk over het hek van een particuliere opvang gegooid. Niet alle pups overleefden die val, maar Muis wel en de eerste maanden van haar leven bracht ze door in een kennel. Veilig en goed verzorgd, maar in een beperkte wereld. Toen ze hier in Nederland in een gastgezin kwam, was Muis een angstige hond. Heel eenkennig en onder het bed was haar favoriete schuilplaats. Haar gastmoeder Maria en haar roedel honden hebben Muis uiteindelijk uit haar schulp gehaald en door hen heeft ze kunnen ervaren dat de wereld ook best leuk is.
Maar Muis is nooit helemaal normaal geworden en helaas moesten we steeds opnieuw mogelijke adoptanten afwijzen, omdat ze niet als enigste hond zou kunnen leven en nooit in een drukke omgeving zou aarden.
Maar op een prachtige dag kwam er dan eindelijk toch een superthuis in zicht. Bij iemand die 2 andere hondjes van ons heeft geadopteerd, waaronder het vriendje van Muis uit hetzelfde gastgezin  De afgelopen maanden is het adoptieproces en de overgang van Muis naar haar nieuwe thuis zorgvuldig begeleid en vandaag is ze verhuisd  
Daar is ze blij verwelkomd door haar vertrouwde maatje en we weten zeker dat Muis het nooit beter had kunnen treffen.
Maria en Connie, we zijn jullie ontzettend dankbaar voor al jullie liefde voor Muis. Een hondje dat dood gewenst werd, maar uiteindelijk een heel mooi leven heeft gekregen dankzij jullie   Muis het ga je goed en geniet ervan !!