nieuws

De kettinghondjes

Veel van jullie zullen al over de kettinghondjes van Petru hebben gelezen op onze Facebookpagina. Petru doet wat in zijn mogelijkheden ligt, maar honden aan een ketting is natuurlijk vreselijk. We hebben daarom een aantal honden, die er het slechts aan toe waren, laten overplaatsen naar Laura. Cara, oudje Mimi, Porthos, Bobo, Mary en 3-potertje Hero zitten nu bij Laura in opvang. We hebben Petru beloofd om te helpen met hondenhokken en kennels, dus hij is druk bezig om van alles te regelen en te bouwen. Hopelijk snel bericht dat dat lukt, want een kettingleven is gruwelijk.
We zijn nog altijd hard op zoek naar nieuwe gastgezinnen om deze lieverds snel naar Nederland te kunnen halen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
Kunt u niet opvangen, maar wilt u wel graag helpen? Misschien wilt u dan meehelpen in het betalen van de opvangkosten. We betalen € 35,- per maand, per hondje… dat tikt snel aan. Iedere bijdrage is enorm welkom op rekeningnummer NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. Kettinghonden 
Petru. Heel erg bedankt alvast!