nieuws

Hulp voor onze Farah!

Deze 2 hondjes, moeder Marietje en dochter Farah hebben we overgenomen van Ioana toen we in RoemeniĆ« waren, omdat ze wegens schurft al maanden bij een dierenarts zaten en zij de rekening niet kon betalen…. Met jullie donaties voor Ioana heeft ze de rekening kunnen betalen en nu zijn ze in Nederland!
Maar met Farah is het helemaal niet goed. Haar beide voorpootjes zijn zo krom als een hoepeltje. Ze heeft er veel last van, loopt snel mank. Dus foto’s gemaakt en de diagnose is radius curvus syndroom, een storing in de groei van de ellepijp waardoor het spaakbeen wordt krom getrokken. Het advies is een operatie zodat het spaakbeen weer recht kan groeien. Farah is nog maar 6 maand en ze heeft alle kansen om weer rechte pootjes te krijgen!
We gaan dit natuurlijk laten doen, maar de kosten zijn hoog, namelijk 1.250 euro….. Slik.
Normaliter hebben we een nood potje, maar van dat potje is de bodem nu in zicht, omdat we ook gaan helpen met de kettinghonden van Petrus Lakatos. We hebben 20 hondenhokken besteld, want ze hebben nu een kratje, het is echt een drama daar. En 7 honden laten we overbrengen naar een opvang in RoemeniĆ«, zodat ze van de ketting kunnen en straks niet in de sneeuw vastzitten! Maar dat kost wel 35 euro per hond/maand…. Daarover komt later nog een update, maar dus nu deze noodoproep, want zonder geld kunnen we helemaal niks en op deze operatie hadden we helemaal niet gerekend.
We hopen dat mensen willen helpen en iedere bijdrage is enorm welkom op rekeningnummer
NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland o.v.v. Operatie Farah. En echt, alle kleine beetjes maken een grote hoop!