nieuws

Zoveel superlieve honden wachten op een (opvang)mandje……

In Roemenië hebben we zoveel prachtige en sociale honden gezien en we zouden ze zo graag naar Nederland willen halen! Straks komt de winter er weer aan met temperaturen van -20 C. en het is maar helemaal de vraag of ze dat gaan overleven…. Santy, Kis, Timo, Mamy, Sunny, Gracia, Manola, Kappy, Bobo Marin, Ferry en nog veel meer…. Allemaal honden van Ioana die ze gered heeft van de straat of uit dodingsasielen. Maar gered zijn ze natuurlijk niet op deze manier, want veel honden zitten alweer jaren te verpieteren in een kennel. Ioana krijgt niet veel hulp uit het buitenland en hoewel het in onze ogen misschien diervriendelijker is om ze dan te laten inslapen, is dat in Roemenië echt onbespreekbaar.
Ook de 2 pups Dory en Jojo die we uit een kleine gore bench hebben weggehaald. Ze zaten onder de vliegen, het was echt verschrikkelijk….

We zijn druk bezig om van iedere hond een album te maken op de website en op facebook; een aantal staat er ook al op. Als u een hondje ziet dat u zou willen adopteren of opvangen, laat het ons dan weten! Ze verdienen het zo!