nieuws

BELANGRIJKE MEDEDELING

Onze stichting zet zich al een aantal jaren in voor de honden in Roemeniƫ. We bemiddelen circa 80 honden per jaar, we organiseren diverse acties en we helpen rescuers in Roemeniƫ.
En dat is prachtig werk en we doen het graag, maar we willen een grotere bijdrage leveren aan de structurele bestrijding van het hondenleed. We willen niet alleen maar honden naar Nederland halen, we willen ook daar helpen!
En de enige manier om dat te doen, is door middel van sterilisaties. Zodat er niet nog meer pups bijkomen die vervolgens verhongeren in een asiel of sterven op straat…..De ellende is zo onvoorstelbaar groot, dat kunnen we niet alleen maar bestrijden met adopties.
Daarom hebben we besloten om de adoptiebijdrage voor onze jonge honden tot 3 jaar met 10 euro te verhogen naar 295 euro. Dat tientje gaat in een aparte pot en zal worden besteed aan sterilisatie-acties, zodat we met de adopties veel meer honden kunnen helpen. Letterlijk
De (lagere) adoptiebijdrage voor de oude(re) honden blijft overigens hetzelfde.
We vertrouwen erop dat adoptanten deze maatregel positief waarderen. Omdat het niet alleen gaat om dat ene hondje, maar ook om de achterblijvers….En dat zijn er nog zoveel….
Dus zoekt u een leuke hond, kijk dan eens op onze website!
En help een handje, help een hondje!
PS: de moeder met de pups op deze foto zijn succesvol door ons in Nederland geplaatst.