nieuws

Voorkomen is beter dan genezen…..

Omdat de adopties goed lopen, hebben we het aangedurfd om nog eens 6 hondjes weg te halen uit het gemeente-asiel van Resita. Ze zitten nu veilig in opvang totdat ze naar Nederland kunnen komen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een paar weken en dan zijn ze klaar voor een reis naar Nederland!
Maar al die honden die we niet kunnen helpen…. dat is zo verdrietig.
Daarom zijn we op Facebook een sterilisatie-actie begonnen. In de omgeving van Resita en Bocsa (daar vlakbij, waar een dodingsasiel zit) zal de komende weken een team aan de slag gaan om mensen de mogelijkheid te geven hun hond gratis te laten helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben dit soort acties ook voorgaande jaren georganiseerd en die waren altijd erg succesvol. Want met een gemiddeld inkomen van 300 euro p/m hebben veel honden-eigenaren het geld niet om hun hond te laten helpen en de pups worden gewoon ergens gedumpt… Dus met 1 sterilisatie voorkomen we tientallen pups¬† die op hun beurt ook geen pups zullen krijgen!! Die niet zoals deze honden zullen eindigen in het dodingsasiel van Bocsa……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus als u ook vindt dat voorkomen beter is dan genezen, help dan mee!
Een sterilisatie kost 25 euro en we zullen hier op deze pagina verslag doen van de actie. Het zou geweldig zijn als u ook een sterilisatie wilt betalen!
Help een handje, help een hondje!