nieuws

De naamloze honden van Resita

De mensen die ons op Facebook volgen, hebben regelmatig tientallen foto’s gezien van de vele voeracties in het gemeentelijk asiel van Resita. Een asiel waar de honden 3 maanden geleden uitgehongerd waren in volgepropte kennels…. (zie ook onze post van 5 januari).
Samen met een Engelse en een Duitse groep hebben we een grote hulpactie opgezet die heel succesvol was. Honden zijn de afgelopen maanden flink bijgevoerd, ze hebben stro gekregen en ze zijn inmiddels ook gevaccineerd! Echt een prachtig resultaat!
Op onze donateurs-pagina staan alle mensen vermeld die dit voor elkaar hebben gebokst, ontzettend bedankt!!
Ook hebben we zelf in totaal 15 honden eruit gehaald. 4 Honden zitten inmiddels in Nederland en de anderen wachten nu in een particulier asiel op hun grote dag…..
Stuk voor stuk hele lieve honden die hun ellendige lot niet verdiend hebben. Die een lijdensweg achter de rug hebben, maar het gelukkig hebben overleefd.
We hadden ook nog een andere hond weggehaald, maar zij is een dag later gestorven. De autopsie wees uit dat ze heel veel wormen had in haar magere lijf en een vergiftigde rat had opgegeten….
Lieve mensen, ons hart huilt om deze honden.  Het is onvoorstelbaar wat ze moeten doormaken…. Dus we zijn ontzettend blij dat we dit voor ze hebben kunnen doen met jullie steun! Maar we zien ook dat de donaties nu ophouden. De bodem van onze potje is in zicht en dat betekent het einde van onze actie.
We willen natuurlijk niet stoppen, maar als er geen geld meer is, houdt het op. Tenzij u ook zegt, we gaan gewoon door, we laten ze niet in de steek!!
U mag het zeggen….

 

Als u wilt helpen: ieder bedrag is broodnodig en heel erg welkom!! Ons rekeningnummer is NL66RABO 0108573974. Voor Resita. Alvast heel erg bedankt!!

 

 

 

 

 

En dit zijn de geluksvogels van de 2e lichting! (en ja, het uitkiezen van honden is een verschrikking…. )