nieuws

Van bospup naar filmster…

Zo, dat was wel een héééle lange vakantie…………….. maar niet heus! Helaas waren er problemen met de website waardoor geen berichten geplaatst konden worden. Gelukkig is dat probleem nu eindelijk opgelost. Achter de schermen is ook al die tijd door onze vrijwilligers weer hard gewerkt aan de opvang en plaatsing van honden in en uit Roemenië. Vaak met veel succes gelukkig. Veel mensen zijn ontzettend blij gemaakt met hun, zo niet nog blijere, nieuwe kameraadjes!

Maar helaas heeft nog niet ieder toekomstig blij nieuw baasje zijn of haar maatje voor het leven al gevonden. Zo is bijvoorbeeld voor onze Pippi haar nieuwe baas nog niet gearriveerd..

Pippi zit nu al een tijdje bij haar opvanggezin waar ze echt met grote sprongen, letterlijk en figuurlijk, vooruit holt. En ze is nu toch echt heel erg toe aan haar echte thuis. En dat vinden niet alleen wij van Straydogs Rescue… Blij verrast waren we toen we van haar opvangmoeder hoorden dat Roos de Keijzer van “Hond zoekt mand” vrijblijvend een superleuk promotiefilmpje van Pippi heeft gemaakt en wat ze vervolgens op Youtube heeft gezet. Van kansloze bospup naar filmster! Wie valt nu niet voor deze diva?!