nieuws

 

Uitgelicht: Odin en Pitch.

Graag laten we jullie kennis maken met Odin en Pitch. Deze 2 schatten zijn helemaal klaar om hun koffertjes te pakken op weg naar hun forever home!

Odin is op straat gevonden in Roemenie, vervolgens heeft dit manneke lang in odin10een opvang (lees: tuin) gezeten en nu alweer een tijdje in Nederland en nog steeds geen eigen thuis… Terwijl het echt een superlief en vrolijk hondje is van nog maar 2 jaar. In het begin vond hij het maar raar dat iedereOdin 3en zo aardig tegen hem was en hield hij zich een beetje verlegen afzijdig, maar nu snapt ie het helemaal:Odin 2 In Nederland houden ze gewoon van hondjes!

Nu nog iemand die ook van hem houdt….Wie geeft deze lieverd zijn eigen thuis?

 

 

 

En wie heeft een mandje voor onze Pitch?
pitch29Pitch 2Dit meiske heeft in haar gastgezin even tijd nodig gehad om te wennen aan haar nieuwe leven, maar nu is ze er helemaal klaar voor! Het is een prachtig hondje om te zien en ze heeft een heel zachtaardig karakter. Bovendien vindt ze kinderen erg leuk!
We zoeken voor haar een thuis waar ook een ander hondje is, als steun- en speelmaatje. Wie geeft deze lieverd een thuis?

Heeft u een plekje vrij in uw hart en in uw leven voor één van deze 2 schatten? Neem dan contact op met Jeanette Niemeijer, via de mail: info@straydogsrescue.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 – 20.30 uur: 06-20017836