nieuws

Lucky Luuk!12200496_10153028531316504_1768720644_n

Luuk liep toen hij hier in opvang kwam een beetje kreupel.. Na onderzoek bleek dat een van zijn heupkoppen beschadigd was (waarschijnlijk door een oud ongeval). We hebben hem hieraan laten opereren en nu loopt hij gelukkig vrijwel weer normaal. Soms trekt hij nog wat met zijn pootje maar dat belet hem niet om te rennen en te spelen. Hij geniet nu volop van zijn leven!

Luuk is een mazzelkont die het grote asiel van Botosani in Roemenië heeft overleefd en daarna bij een geweldig gastgezin mocht verblijven. Daar krijgt hij heel veel liefde en alle nodige zorg, maar nu is het hoog tijd voor zijn eigen thuis! Vanwege zijn (lichte) handicap is de adoptiebijdrage voor hem verlaagd.

Binnen het gastgezin is Luuk één en al knuffelmaatje! Zodra één van de gezinsleden ergens gaat zitten komt Luuk er gezellig dicht tegen aan liggen. Hij is ontzettend blij met aandacht en wil heel erg graag bij zijn mensen zijn. Maar ook als er iemand op bezoek komt en op de bank gaat zitten, installeert Luuk zich daar behaaglijk tegen aan. Juist omdat hij dit zo ontzettend fijn vindt willen we erg graag een thuis voor hem waar hij op de bank mag. Luuk is verder een heel vrolijke jongen die ook nog eens goed luistert. Wanneer hij buiten loopt en hij wordt geroepen, komt hij direct met een big smile aangerend, en hij kan ook goed los lopen. Hij is werkelijk altijd goed gehumeurd en houdt behalve van knuffelen ook erg van spelen met andere honden en katten. Zelfs alleen thuis blijven als dat moet is voor lieve Luuk geen probleem. Een echte levensgenieter dus met een héél fijn karakter die absoluut een fijn thuis verdient!

Misschien is Luuk het trouwe maatje wat u altijd al zocht? Of wilt u weten welke honden StrayDogs Rescue Nederland nog meer ter adoptie heeft? Op onze website vindt u alle informatie over onze honden en de adoptieprocedure.